Best Western
BEST WESTERN Svolvær Hotell Lofoten
  • Vi har samlet noen av våre konferansehoteller under begrepet BEST MEETING. Best Meeting angir tonen for vår ambisjon når du velger å legge møtet eller konferansen hos oss.

    Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet. Hotellene våre eies og drives i privat regi, noe som igjen vises ved engasjert vertskap som setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen.

    Best Meeting hotellene har felles minimumsstandarder som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente av møtet eller konferansen.
    Enten du velger et opphold i en by, på fjellet, ved sjøen eller i innlandet, kan vi love deg et arrangement med mer enn bare faglig innhold. Det er ofte de spesielle opplevelsene som hjelper oss å huske det vi lærer. Noen ønsker en aktiv fritid utendørs, andre setter pris på at sosialt samvær pleies innendørs, mens noen synes det er viktig med kulturelle impulser. Derfor kan Best Western hotellene tilby noe for enhver smak. Vi er sikker på at du vil finne en opplevelse som passer din gruppe.

    LES MER OM BEST MEETING OG HOTELLENE

På tide å møtes i Lofoten?

  
  
  

Rent arbeidsmøte eller møte med opplevelser?

BW Svolvær Hotell Lofoten tilbyr lyst og luftig møterom.  

   - her kan inntil 25 personer møtes i ro og fred
   - alt av standard teknisk utstyr (også projektor)
   - vi har også et mindre grupperom med plass til 10 personer
   - tråløst internett disponibelt på møterommet
   - og så kanskje verdens beste vafler i pausen

Vi tilrettelegger møter med opplevelser for grupper i Lofoten.
For konkrete forslag på aktiviteter med pris,
les mer her

  

Følg oss!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våre Tilbud

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.